Διαφήμιση
Κυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 21:09

H Pioneer DJ γιορτάζει με δώρα

Η εταιρία Intersys γιορτάζει την 20η επέτειο Pioneer DJ, και προσφέρει τη δυνατότητα απόσυρσης κατατηργημένων μοντέλων DJ και επιστροφής χρημάτων για αγορά νέων προϊόντων DJ της Pioneer. Ιδού όλες οι σχετικές λεπτομέρειες… 

Δελτίο Τύπου - Intersys
“Γιορτάζοντας την 20η επέτειο Pioneer DJ, η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, πρωτοπόρος στον επαγγελματικό ήχο και κορυφαία επιλογή των μεγαλύτερων DJ παγκοσμίως, ανακοινώνει την ευκαιρία αναβάθμισης εξοπλισμού με απόσυρση κατηργημένων μοντέλων DJ και επιστροφής χρημάτων για αγορά νέων προϊόντων DJ της Pioneer. Συγκεκριμένα, με απόσυρση οποιουδήποτε από τα παρακάτω κατηργημένα μοντέλα σε ένα Εξουσιοδοτημένο κατάστημα Pioneer DJ (οποιασδήποτε έκδοσης και χρώματος): CDJ-1000, CDJ-800, CDJ-500, CDJ-400, CDJ-200, CDJ-100S, DJM-800, DJM-600, DJM-500, DJM-400, DJM-300, EFX-1000 & EFX-500 και παράλληλη αγορά οποιουδήποτε από τα παρακάτω μοντέλα: CDJ-900NXS, DJM-900SRT, DJM-2000NXS, RMX-1000, RMX-500, XDJ-AERO, XDJ-R1, CDJ-350, DJM-350 κατά την περίοδο 1/8/2014 έως 30/9/2014, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων που αναλογούν ανά προϊόν ακολουθώντας μια απλή διαδικασία ηλεκτρονικά που περιγράφεται ΕΔΩ.

Ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα για μέχρι και 6 διαφορετικές αιτήσεις (στην ουσία 6 διαφορετικές αγορές) και προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή στην ενέργεια, κάθε συμμετέχων πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχει προμηθευτεί το προϊόν από συγκεκριμένα καταστήματα επιλεκτικής διανομής και να έχει στη διάθεσή του την απόδειξη αγοράς. Εφόσον η αίτησή του πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέρονται αναλυτικά ΕΔΩ, ο συμμετέχων πιστώνεται ηλεκτρονικά, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει, εντός 28 ημερών. Επιπλέον, οι πρώτοι 100 έγκυροι συμμετέχοντες θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα σετ In-Ear επαγγελματικών ακουστικών DJE-1500-K.  

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια αναφέρονται αναλυτικά ΕΔΩ στον παρακάτω σύνδεσμο. Επωφεληθείτε σήμερα από τη μοναδική προσφορά της Pioneer και ανεβάστε τη διάθεση στα ύψη με μουσική από τα ολοκαίνουργια deck σας!! 

Οδηγίες προς τον τελικό καταναλωτή - ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ
Συμπληρώνετε και τυπώνετε την αίτηση. Έντυπα αίτησης είναι διαθέσιμα στο: www.pioneer.eu/upgrade
Προσκομίζετε την αίτηση και το κατηργημένο DJ προϊόν σας Pioneer σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα Pioneer DJ μεταξύ 01/08/2014 και 30/09/2014.
Αγοράζετε ένα από τα επιλεγμένα DJ προϊόντα της Pioneer, αποσύρετε το κατηργημένο σας, και ζητάτε από το κατάστημα να σας συμπληρώσει, υπογράψει και σφραγίσει την αίτησή σας.
Επισκεφτείτε το Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αίτησης , και επισυνάπτετε τη αίτησή σας με την υπογραφή και σφραγίδα του καταστήματος μαζί με την απόδειξη αγοράς.
Η επιστροφή χρημάτων θα πληρωθεί απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 28 εργάσιμων ημερών*.

Σημ.: Η ενέργεια απόσυρσης και επιστροφής χρημάτων περιορίζεται σε 6 αιτήσεις ανά συμμετέχοντα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της INTERSYS 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση