Διαφήμιση
Τρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 19:25

Master Audio: Οι νέες σειρές σας περιμένουν…

Η Ισπανική Master Audio συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά προτωπόρων εταιριών στο  χώρο του επαγγελματικού ήχου στην Ευρώπη. Δημιουργεί προηγμένες & ολοκληρωμένες λύσεις για τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενίσχυσης του ήχου. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εταιρίας είναι η δημιουργία ενεργών ηχητικών συστημάτων και line arrays ενσωματώνοντας την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία καθώς και η παραγωγή παθητικών συστημάτων, ενισχυτών, mixers, equalizers και DSP.

Η μεγάλη εμπειρία, το πάθος για την ηχητική απόδοση, ο πρωτοποριακός τεχνολογικός σχεδιασμός και η παραγωγή μέσα σε λογικά πλαίσια κόστους είναι το κλειδί της επιτυχίας της Μaster Audio έναντι του ανταγωνισμού. 
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1972 και μέχρι σήμερα έχει παρουσία σε επίπεδο αντιπροσώπευσης σε 40 χώρες ανά τον κόσμο. Η εισαγωγή των προϊόντων της Master Audio στην Ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1992 από την KM monitor και τον κύριο Κωνσταντίνο Μπουφίδη και συνεχίζει μέχρι σήμερα, διατηρώντας μια σταθερή συνεργασία με υπευθυνότητα και σεβασμό στους πελάτες της χονδρικής και στους τελικούς καταναλωτές.

Τα προϊόντα της Μaster Αudio σχεδιάζονται, παράγονται και συναρμολογούνται στο εργοστάσιο της Master Audio στην Terassa κοντά στην Βαρκελώνη στην Ισπανία. Στα πλεονεκτήματα τους συγκαταλέγεται ο σχεδόν μηδενικός αριθμός βλαβών και το γεγονός ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στην KM monitor όπου επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να τα ακούσετε στο show room όπου βρίσκονται όλα στημένα.

Η Μaster Αudio και η KM monitor σας εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία ενός ευρωπαϊκού προϊόντος που έχει δημιουργηθεί με computer simulation, χρησιμοποιώντας το εξελιγμένο λογισμικό που έχει δημιουργήσει η
ίδια η Master Audio, σε προσιτή τιμή.  
Αν έως τώρα δεν έχετε επαφή με τη Μaster Αudio και τα προϊόντα της, είστε ευπρόσδεκτοι στο φιλόξενο show room της KM monitor για να τα δείτε και να τα ακούσετε από κοντά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την KM monitor. 

Επαφή
KM monitor 
Αχαρνών 437-439, Αθήνα (χάρτης)
Tηλ : 210 83 21 989 / 210 83 18 618 

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση