Διαφήμιση
Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014 11:29

Ένα DPA στο t-shirt της Scarlett Johansson

Ο Γάλλος ηχολήπτης Stéphane Bucher, θεωρεί τα d:screet 4060 miniature microphones της DPA ιδανικά για αντίστοιχη χρήση, καθώς προσφέρουν υψηλή ηχητική πιστότητα. Γι αυτό και χρησιμοποίησε συνολικά 3 d:screet 4060 για να συλλέξει τη φωνή της Johansson, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Lucy, του νέου φιλμ του σκηνοθέτη Luc Besson. Ο ίδιος εξήγησε ότι ο λόγος που το χρησιμοποίησε δεν έχει να κάνει απλά με το λιλιπούτειο μέγεθος του μικροφώνου και την ευκολία του στο να καλυφθεί, αλλά κυρίως με την ηχητική του πιστότητα που σύμφωνα με τον ίδιο υπερισχύει κάθε άλλου lavalier μικροφώνου της αγοράς.
Ως ανεξάρτητος sound engineer, ο Bucher έχει εργαστεί με δεκάδες διάσημους ηθοποιούς, πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες, όπως οι Morgan Freeman, Pierce Brosnan, Kevin Costner και πολλούς άλους. Ο ίδιος είναι ο ιδιοκτήτης της rental εταιρίας A4Audio, που εδρεύει στο Παρίσι και ειδικεύεται στην παροχή εξοπλισμού και υπηρεσιών για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Για τις ανάκγκες των γυρισμάτων της Lucy, ο Bucher συνεργάστηκε με τον ενδυματολόγο της ταινίας και τοποθέτησαν στη ραφή του t-shirt της Scarlett Johansson ένα d:screet 4060. Το ίδιο έκαναν σε συνολικά 3 ίδια t-shirt τοποθετώντας αντίστοιχα 3 d:screet 4060 ώστε να έχουν πάντα ένα ετοιμοπόλεμο κατά τη διάρκεια των εξωτερικών γυρισμάτων…

Περισσότερες πληροφορίες για τα μικρόφωνα της DPA θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση