Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 14:17

Rean από τo Neutrik Group

Το Neutrik Group έχει ήδη λανσάρει το νέο του brand. Ονομάζεται Rean και αποτελεί ένα παγκόσμιο AV component brand, που ενσωματώνει τα 45 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας της Neutrik, ενώ η παραγωγή των προϊόντων θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του γκρουπ.
Η Rean προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (και πρωτίστως στους σχεδιαστές AV και lighting products)  μια εκτεταμμένη γκάμα από βύσματα υψηλής ποιότητας με υψηλό λόγο τιμής πρός απόδοση, που υποστηρίζονται από μια παγκόσμια προμηθευτική αλυσίδα και από τοπικά δίκτυα πωλήσεων.

Οσον αφορά το προϊοντικό πορτφόλιο της εταιρίας, αυτό περιλαμβάνει πλήρεις σειρές από ‘στάνταρ’ επαγγελματικά βύσματα τύπου XLR, ¼” Jack, XLR/Jack combo, Ethernet, Power Connector, 3.5mm, Phono, DIN και Dual Banana plug, καθώς και την ολοκαίνουργια σειρά Z Series με τα ειδικών προδιαγραφών XLR και RJ45 Ethernet connectors, που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές (IP65 κλπ) για outdoor εφαρμογές κάθε είδους (lighting και digital signage εγκαταστάσεις).

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση