Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 18:16

Πιστοποίηση εξεδρών για τη Metron Stages

Από την εταιρία Metron Stages του Λουκά Χατζή, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατη πιστοποίηση των εξεδρών της Mikkou Stage από εξειδικευμένη Γερμανική εταιρία ελέγχου και πιστοποίησης…

Metron Stages – Δελτίο τύπου
«Η Metron Stages ειναι μια εταιρία που 12 χρόνια τώρα καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς σε κάθε είδους event στο τομέα των εξεδρών και κερκίδων. Η πολυετή εμπειρία της εταιρίας στο χώρο των event οδήγησε την εταιρία μας στην κατασκευή εξεδρών από το 2006, με την ονομασία Mikkou Stage με δύο μοντέλα, τα ΜΚ69 και ΜΚ86, που πληρούν  υψηλά στανταρ ποιότητας ξύλου (ΗΕΧΑ βραδυκαυστότητας Β1), αλουμινίου (κράματος 606355Τ6) και ευέλικτης εργονομίας.
Στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης και εξέλιξης των προιόντων μας, απευθυνθήκαμε σε Γερμανική εταιρία πιστοποίησης για τα μοντέλα ΜΚ69 και ΜΚ86 καθώς επίσης και για όλη τη γκάμα πτησσόμενων και σταθερών ποδιών που διαθέτουμε . Η γερμανική εταιρία πραγματοποίησε έλεγχο που διήρκησε 3 μέρες στον χώρο της εταιρίας  μας κάνοντας δίαφορα τέστ στα προιόντα μας.

* Όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία, διακρίνουμε τέστ βάρους 2.700kg με δύναμη έλξης 125kg. Όπως παρατηρείτε τα πόδια της εξέδρας πήραν πολύ μεγάλη κλίση με την έλξη. Παρόλα αυτά η εξέδρα αντιστέκεται. Σε αυτή την περίπτωση η Γερμανική εταιρία δίνει πιστοποίηση 750kg/m2 στην εξέδρα.
* Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπεται το βάρος που έχει τοποθετηθεί στην εξέδρα το οποίο είναι 5000kg και η έλξη είναι 250kg.
* Οι άλλες δυο φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν φωτογραφίες από διάφορα ύψη, ενώ η τελευταία είναι μια αναμνηστική φωτογραφία απο τμήμα ανθρώπων της εταρίας μας μαζί με τους επιθεωρητές της TUV.

Τέλος, εδώ θα βρείτε όλο το prospectus της Metron Stages, ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Metron Stages.

Επαφή
Metron Stages

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση