Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 22:34

Music World Expo 2015

Αγαπητοί Φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της δεύτερης έκθεσης Music World Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο μεταξύ 15-17 Μαΐου 2015. Η έκθεση είναι συνέχεια της επιτυχημένης έκθεσης του 2011 που επανέρχεται ανανεωμένη με σκοπό να αποτελέσει θεσμό σε μια αγορά η οποία δείχνει ορατά σημάδια σταθεροποίησης και ανοδικές τάσεις. Η έκθεση θα έχει την ίδια λογική σε σχέση με το κοινό στο οποίο απευθύνεται (business & consumer) αλλά θα δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σεμινάρια και εξειδικευμένες παρουσιάσεις προϊόντων, ενώ θα πραγματοποιηθούν και αρκετά ενδιαφέροντα workshop εκ μέρους των διοργανωτών.

Η έκθεση αποτελεί τη δεύτερη και ουσιαστικότερη προσπάθεια για μια τέτοια διοργάνωση, που λόγο του μεγέθους και των ιδιαιτεροτήτων της Ελληνικής αγοράς θα έχει ταυτόχρονα consumer και b2b χαρακτήρα, καθώς απευθύνεται τόσο σε όσους παίζουν, γράφουν, παράγουν και αναπαράγουν μουσική, αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον ευρύτερο τομέα του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας, στους τομείς του entertainment του Live και του installation. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια έκθεση που φιλοδοξεί να καλύψει επαρκώς όλους τους κλάδους της εγχώριας ‘μουσικής βιομηχανίας’.

Η MusicWorldExpo 2015 θα είναι πλαισιωμένη από συνεδριακές εκδηλώσεις, σεμινάρια για μουσική τεχνολογία, ήχο, φωτισμό κλπ, μουσικά event και συναυλίες, καθώς και ζωντανά demo συσκευών και συστημάτων που θα πραγματοποιηθούν, έξω από την έκθεση, στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου. 

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες όλες οι ενδιαφερόμενες εταιρίες (υποψήφιοι εκθέτες) θα λάβουν το πλήρες ενημερωτικό υλικό της έκθεσης. Ωστόσο, αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές της MusicWorldExpo 2015 που είναι οι εταιρίες Vertical Communications και aLive Productions

Επαφή
Vertical Communications
Τηλ.: 210 924.5577
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

aLive Productions
Tηλ. 210-9644976
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

* μπορείτε να θυμηθείτε τι έγινε στην 1η MusicWorldExpo στο σύντομο και περιεκτικό video που ακολουθεί…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση