Διαφήμιση
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2006 13:24

Η Plasa 06 έκλεισε τις πόρτες της με νέα ρεκόρ

Πάνω – πάνω στη λίστα με τις αναβαθμίσεις και τις ανακατατάξεις στη φετινή Plasa, βρέθηκε ο χώρος όπου παρουσιάστηκαν τα ‘Ολοκληρωμένα Συστήματα’ με εφαρμογές IT solutions, tele και web conferencing, projection, συστήματα απεικόνισης, συνεδριακά συστήματα, corporate AV και συστήματα ασφαλείας μεταξύ άλλων. Η παρουσίαση των τεχνολογιών NEET (National Exhibition of Entertainment Technology) δικαίως έκλεψε τα βλέματα, ενώ ιδιαίτερα εμπλουτισμένο ήταν και το πρόγραμμα σεμιναρίων της έκθεσης.

{p|1064||u|}Οσον αφορά τις στρατηγικές συμφωνίες που αναφέραμε, η EtherSound ανακοίνωσε την υπογραφή δυο σημαντικών νέων συμφωνιών με τις Peavey Electronics Corporation και Yamaha. Οπως μνημονεύεται στη στρατηγική συμφωνία η Peavey Electronics Corporation θα χρησιμοποιήσει τη δικτυακή τεχνολογία EtherSound στα προϊόντα Peavey MediaMatrix, Architectural Acoustics και Crest Audio, ενώ η Yamaha με τη σειρά της στα δικά της προϊόντα, καθώς χρειάζεται ένα ανοικτό συμβατό πρωτόκολλο ασύρματης διασύνδεσης προκειμένου να πραγματοποιήσει το εταιρικό της όραμα που ονομάζει "The Future of Music and Sound".

Για τις επετείους που είπαμε, η Vari Lite γιόρτασε τα 25 χρόνια της ‘στη δουλειά’ με μια ιστορική ρετροσπεκτίβα κι ένα ανοικτό μουσείο προϊόντων όπου παρουσιάστηκαν όλα τα μοντέλα της εταιρείας από το πρωτότυπο VL0 του 1980 έως το VL2416 που έκανε ντεμπούτο εδώ στην Plasa. Ετσι 'θυμήθηκαν οι παλιοί και γνώρισαν οι νέοι’ κάποιες κλασικές πλέον κεφαλές, όπως οι VL1, VL2 και VL6. Σημειώστε τέλος, ότι παρόντες στο show ήταν και οι δυο ιδρυτές της Vari-Lite, Jim Bornhorst και Rusty Brutsché.

Αντίστοιχα η Martin Audio γιόρτασε τα 35 χρόνια της (ίσως η πιο παλιά από τις εταιρείες που συμμετέχουν), διοργανώνοντας μια επετειακή παρουσίαση εστιάζοντας κυρίως σε όλη τη γκάμα των σημερινών μοντέλων, ενώ δεν παρέλειψε να βραβεύσει και τους πιο επιτυχημένους dealers της χρονιάς παγκοσμίως.

Η XTA γιόρτασε τα 10α γενέθλιά της παρουσιάζοντας την τελευταία έκδοση 8.20 του AudioCore, στον οποίο χρησιμοποιούνται πολλές νέες λειτουργίες συμπεριλαμβανομένου και τον έλεγχο του νέου συστήματος διαχείρισης audio DP428, αλλά και όλων των audio επεξεργαστών της ολοκαίνουργιας σειράς 4 της XTA.

Επαφή
Plasa, www.plasashow.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση