Διαφήμιση
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 10:08

Ν. Ευθυμιάδης-Shure: προστασία στους συνεργάτες

Με  επίσημη ανακοίνωσή η εταιρία εισαγωγών Νικόλαος Ν. Ευθυμιάδης αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SHURE INCORPORATED για την Ελλάδα ενημερώνει τους συνεργάτες της και το ευρύτερο αγοραστικό κοινό για τα εξής:

Δελτίο Τύπου – Ν. Ευθυμιάδης Shure
«Τα προϊόντα που διακινούνται στην Ελληνική επικράτεια με ευθύνη της Ελληνικής αντιπροσωπείας από τον 6/2016 διαθέτουν 5 (πέντε) σημεία ελέγχου αυθεντικότητας ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ίχνους  κυκλοφορίας (trace). Σκοπός της πληροφόρησης, είναι η προστασία των συμφερόντων των τελικών καταναλωτών μέσω του παρατεταμένου ελέγχου Ποιότητας και Γνησιότητας των προϊόντων που διακινούνται εντός της χώρας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι τα μικρόφωνα Shure της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αντιπροσωπείας ανήκουν στην δηλούμενη κατηγορία /συχνότητα και οτιδήποτε διαφορετικό αφορά ανεπίσημες κυκλοφορίες μικροφώνων άγνωστης προέλευσης  ή και σε κάποιες περιπτώσεις απομιμήσεις χαμηλότερης ποιότητας.

Η εταιρία Ν. Ευθυμιάδης διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα after sales service στην Ελλάδα και έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να απορρίψει προϊόντα τα οποία δεν φέρουν αυθεντικά χαρακτηριστικά σημεία ελέγχου. Τέλος για την προστασία εκείνων που επιλέγουν να κάνουν αγορές μέσω Διαδικτύου προτείνουμε να επιλέγουν τους μεταπωλητές που φέρουν την ειδική σήμανση « ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ SHURE » καθώς έχουν ελεγχθεί από την ίδια την αντιπροσωπεία και φέρουν τεχνικές γνώσεις των προϊόντων. Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση των κατά τόπους επίσημων μεταπωλητών της Shure στην Ελλάδα, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210-6547730, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επαφή
Ν. Ευθυμιάδης - Shure
Αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδος
Σολωμού 2 & Λ. Μεσογείων 322 - Αγία Παρασκευή
τηλ.: 210-6547730
fax: 210-6549680
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση