Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 16:18

Sound School: επιστροφή στα θρανία με την Powersoft

Από τη DNA Systems λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το πρώτο «Sound School» της Powersoft που διοργανώνει την Τρίτη 9-12-2014 στο Φουγάρο και απευθύνεται σε μηχανικούς ήχου, σχεδιαστές ηχητικών συστημάτων, ηχολήπτες και τεχνικούς ήχου….

DNA Systems – Δελτίο Τύπου
«Η D.N’.A Systems σας προσκαλεί στο πρώτο "Sound School" της Powersoft  την Τρίτη 09/12/2014 και ώρα 10:30 στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο. Το "Sound School" προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και απευθύνεται σε μηχανικούς ήχου, σχεδιαστές ηχητικών συστημάτων, ηχολήπτες και τεχνικούς ήχου. Στόχος του είναι η διάδοση της γνώσης στον τομέα της ηχοληψίας με επίκεντρο κυρίως το σωστό σχεδιασμό του συστήματος, τη διαχείριση των ενισχυτών  και την ισοστάθμιση των ηχείων. Γίνεται μια πλήρη επισκόπηση των κύριων θεμάτων που σχετίζονται με την ακουστική, την επεξεργασία των ακουστικών σημάτων, την ηλεκτρο-ακουστική, τον απομακρυσμένο έλεγχο και τη διαχείριση του ηχητικού συστήματος. Μεγάλος βάρος δίνεται στον τρόπο λειτουργίας των DSPs, τον σχεδιασμό τους και τον τρόπο που η ψηφιακή τεχνολογία διαχειρίζεται την ακουστική πληροφορία. Τέλος, οι μηχανικοί της Powersoft παρουσιάζουν τους σύγχρονους τρόπους και τεχνικές που χρησιμοποιούνται ανα τον κόσμο για το στήσιμο ηχητικών συστημάτων κάλυψης αναγκών από στάδια μέχρι μικρούς εσωτερικούς χώρους.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή και εγκατεστημένο το Armonia της Powersoft. Για την ευκολότερη μετακίνηση των συμμετοχόντων, την 9η Δεκεβρίου και ώρα 9:00 θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Αθήνα (σταθμός μετρό Συντάγματος) για το Ναύπλιο (Φουγάρο) και επιστροφή το απόγευμα στο σημείο αναχώρησης. Παρακαλούμε για τη άμεση αίτηση συμμετοχής σας μέχρι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.»

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στο εν λόγω σεμινάριο, κάντε ηλεκτρονική εγγραφή ΕΔΩ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την DNA Systems…

Επαφή
DNA Systems
Τηλ. 27520-97824

Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση