Διαφήμιση
Δευτέρα, 10 Ιούλιος 2006 18:50

Οι κονσόλες της Digidesign στην Ακουστική

Το σύστημα μίξης της Digidesign Venue είναι σίγουρα ένα καινοτόμο σύστημα μίξης που τα τελευταία τρία χρόνια έχει κερδίσει πολλούς ‘επώνυμους’ ηχολήπτες του εξωτερικού, και κατ’ επέκταση mainstream συγκροτήματα, καθώς διαθέτει ορισμένα πλεονεκτήματα πού δεν συναντώνται σε άλλη ψηφιακή κονσόλα. Αναφερόμαστε φυσικά στο ότι η Venue υποστηρίζει πλήρως το ψηφιακό περιβάλλον εργασίας των Pro Tools της ‘μαμάς’ εταιρείας, ενώ το αδιαφιλονίκητο ατού της είναι τα δεκάδες plug ins που διαθέτει και τα οποία αποτελούν εργαλείο πρώτης γραμμής για κάθε δημιουργικό μηχανικό ήχου.
Σίγουρα όπως δηλώνουν οι χειριστές της (μεταξύ τους και ο Robbie Allan των Massive Attack που έπαιξαν πρόσφατα στην Ελλάδα και χρησιμοποίησε για το foh το εν λόγω μιξερ) πρόκειται για το μοναδικό ψηφιακό μίξερ που ‘γεφυρώνει’ απευθείας το στούντιο με το live περιβάλλον εργασίας.
Κατά τα άλλα το ψηφιακό σύστημα μίξης Venue, αποτελείται ως προς τις επιφάνειες εργασίας, από την τράπεζα μίξης που ακούει στο όνομα D-Show και από το πλευρικό Sidecar. Αναλυτική παρουσίαση της κονσόλας θα ακολουθήσει σε ειδικό preview, ώς τότε να σας αναφέρουμε από μια πρώτη ματιά που της ρίξαμε, ότι πρόκειται για μια απλή και φιλική στη χρήση της ψηφιακή κονσόλα, που υποστηρίζει έως 96 εισόδους mic που μπορούν να δρομολογηθούν σε 27 busses. Αναμφίβολα όμως όπως προαναφέραμε, το πιο σημαντικό προσόν της κονσόλας δεν έχει να κάνει ούτε με τους αυτοματισμούς των Snapshot, ούτε με το personal Q, αλλά με τα αναρίθμητα σχεδόν plug ins που αποτελούν εργαλείο για κάθε ηχολήπτη με άποψη και δημιουργική φαντασία. Απόψε θα τη δούμε και στους Guns n’ Roses οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν συνολικά δυο Digidesign Venue
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο...

Επαφή
Ακουστική, τηλ.:210-82.53.494-5, www.akoustiki.gr, www.digidesign.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση