Διαφήμιση
Σάββατο, 03 Ιούνιος 2006 19:54

Συνεργασία μεταξύ ARISTON BTS Α.Ε. & SONY ΕΛΛΑΣ

Σκοπός της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι η αξιοποίηση του μεγάλου εύρους και της αξιοπιστίας των προϊόντων της SONY από μια εταιρεία με εμπειρία στη μελέτη και την ολοκλήρωση broadcast συστημάτων.
Η ARISTON Broadcast & Telecom Solutions Α.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων στο ράδιο-τηλεοπτικό και ευρύτερο τηλεπικοινωνιακό χώρο. Η εξειδίκευση, οι άνθρωποι και οι συγκεκριμένοι στόχοι της, την οδήγησαν στο να ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών, όσο και για το καινοτόμο χαρακτήρα της. Σ’ αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου καθημερινά αναδεικνύεται η επιρροή των νέων τεχνολογιών, εμφανίζεται έντονη η ανάγκη για εταιρείες που τις χρησιμοποιούν ως βασική συνιστώσα. Η ARISTON BTS επενδύει και θα συνεχίσει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες, με σκοπό να παρέχει όσο το δυνατόν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους τομείς όπου και δραστηριοποιείται.
Η εν λόγω συνεργασία εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο επέκτασης της ARISTON BTS στην ελληνική αγορά.
Ο δικτυακός τόπος www.aristonbts.gr σύντομα θα φιλοξενήσει όλες τις συνεργασίες. Μείνετε Συντονισμένοι...

Για περισσότερες πληροφρίες απευθυνθείτε στην κα Φαχουρίδη Ιφιγένεια – Marketing & Sales Coordinator Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   


Επαφή
ARISTON Broadcast & Telecom Solutions Α.Ε.
Συστήματα Υψηλής Τεχνολογίας
Δημητρακοπούλου 32, 175 63 Παλαιό Φάληρο
Τηλ.: 210-98.10.030
www.aristonbts.gr/
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση