Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Μάιος 2006 04:57

Delivery αναλώσιμων (και όχι μόνο) από την PA Solutions

Η εταιρεία, δρύθηκε το 2001 από τους Γ. Μαντζαβίνο, Γ. Μπενέτα και Κ. Τσαγανό με αντικείμενο την πώληση αναλώσιμων αλλά και περιφερειακού εξοπλισμού στις εταιρείες rental και PA (και όχι μόνο). Και οι 3 συνιδρυτές της PA Solutions, γνωστοί και μη εξαιρετέοι στο χώρο του ελληνικού PA και των rental εγκαταστάσεων, γνώριζαν από πρώτο χέρι την έλλειψη μιας τέτοιας εταιρείας που να προσφέρει συγκεκριμένα προϊόντα και συγκεκριμένες παροχές.
Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της PA Solutions, οι πρωτογενείς ανάγκες της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούνται είναι δυο: καταρχάς η δεδομένη ανάγκη όλων από ποιοτικά αναλώσιμα (και όχι μόνο) προϊόντα και κατά δεύτερον η άμεση παράδοσή τους, στο χώρο εργασίας του πελάτη, όπου κι αν βρίσκεται αυτός στην ελληνική επικράτεια. Γι’ αυτό ακριβώς, η PA Solution αναλαμβάνει την άμεση εξυπηρέτηση και την άμεση παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.
Περισσότερα για την PA Solution σε εκτενέστερη παρουσίαση που έχει δρομολογηθεί για την προσεχή εβδομάδα από το http://www.alive.gr/. Επί του παρόντος ως επίλογο κρατήστε μερικά από τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει, παρέχει και διακινεί η Pa Solutions: Εχουμε και λέμε λοιπόν, γκάφερ της Pro Tapes σε 21 χρώματα (τα 4 φωσφορίζοντα), πολυεργαλεία της Ελβετικής Victorino, γάντια εργασίας, θήκες ζώνης για εργαλεία της αμερικάνικης Setwear, ζώνες ασφαλείας για εναερίτες της Petzl, ηλεκτρολογικά tester ρεύματος, DMX tester (LDDE) αλλά και Phase tester σήματος audio (Adam Hall), custom ηλεκτρολογικούς πίνακες, εργαλεία κάθε χρήσης και κυρίως μια πλούσια χρωματική γκάμα φίλτρων των εταρειών Rosco, Lee και C-Filters. Επειδή η γκάμα των προϊόντων τους είναι τεράστια καλό είναι να επικοινωνήσετε με την PA Solutions για περισσότερες πληροφορίες ενώ μην ξεχνάτε και το delivery στο χώρο σας

Επαφή
PA Solutions, τηλ: 210 – 76.13.410, www.pasolutions.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση