Διαφήμιση

Πώληση
Πουλάτε από ένα καλώδιο, μια κάρτα ήχου, ένα Dj μίκτη, έως ολόκληρο το PA και το  φωτιστικό εξοπλισμό σας; Αν ναι, τότε μην το κρατάτε κρυφό. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

Ζήτηση
Αν ζητάτε συνεργάτες ή προσφέρετε Εργασία στο χώρο του Επαγγελματικού Audio, Video, Lighting, ή αν απλά ψάχνετε μια συγκεκριμένη συσκευή ή μηχάνημα για αγορά, τότε αυτή η στήλη δημιουργήθηκε ειδικά για σας. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

*Σημειωτέον ότι δημοσιεύουμε τις αγγελίες σας αυτούσιες έτσι όπως μας δίνονται. Το aLive δε φέρει καμιά ευθύνη για το  περιεχόμενο, την ορθότητα ή την αξιοπιστία των αγγελιών.
Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 00:49

Πώληση εξοπλισμού

Από την εταιρία Lepanto Sound προσφέρονται προς πώληση η ανταλλαγή τα παρακάτω 2 τεμάχια αυτοενισχυόμενα sub και η 24καναλη κονσόλα Μackie με 6 aux όλα σε εξαιρετική κατάσταση εντελώς λειτουργικά. Δεκτός κάθε έλεγχος. Σημειωτέον, τα sub είναι πανάλαφρα και made in italy.
Δεκτή ανταλλαγή κατά προτίμηση με παθητικά sub ή οτιδήποτε ηχητικό ή φωτιστικό που μπορεί να με ενδιαφέρει με την ανάλογη διαφορά χρημάτων από μέρους μου ή από μέρους σας. Ευχαριστώ πολύ.

Πληροφορίες: κ.Kατσαντώνης Κων/νος, τηλ. 6944647505

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση