Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2022 15:32

2022: Χρονιά Ρεκόρ για τη Solotech, καθώς αυξήθηκε κατά 20% το προηγούμενο ρεκόρ των AV δραστηριοτήτων της...

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το 2022 ήταν μια σεζόν ρεκόρ για τη Solotech, καθώς επιτεύχθηκε αύξηση άνω του 20% στις AV δραστηριότητες που παρέχονται από τις Live Productions ομάδες μας»... Αυτά (και αρκετά ακόμα) δήλωσε ο Martin Tremblay, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Solotech.

Και φυσικά επισήμανε ότι όλο αυτό οφείλεται στη δυναμική επιστροφή των μουσικών φεστιβάλ και event, καθώς ο κόσμος βρήκε από την πανδημία (ή έμαθε να ελίσσετε γύρω της) διψασμένος για μουσική και δια ζώσης διασκέδαση.

Το τμήμα Live Productions Division της Solotech ξεπέρασε κατά πολύ τον κύκλο εργασιών που είχε ακόμα και στην προ Covid εποχή, σημειώντας νέο ρεκόρ και πλέον προετοιμάζετε για την επόμενη χρονιά που αναμένεται να έχει εξίσου υψηλή ζήτηση για  Live Productions υπηρεσίες και εφαρμογές.

Η Solotech έδωσε το παρών στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ πυ πραγματοποιήθηκαν φέτος, όπως στο Coachella, στο διεθνές φεστιβάλ Montreal Jazz Festival, στο 15th anniversary of Osheaga, στο Festival d’été του Québec, στο Luminato Festival του Toronto, στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Veld Music Festival, ενώ υποστήριξαν με εξοπλισμός δεκάδες μπάντες και headliners στο Hyde Park festival στη Βρετανία και σε πολλά ακόμα φεστιβάλ και διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου, περί τα 280 φεστιβάλ ανά τον κόσμο είχαν την τεχνική υποστήριξη (και) της Solotech. Αριθμός ρεκόρ. Ενα ρεκόρ όμως, που είναι πιθανό να σπάσει του χρόνου...

Επαφή
Solotech

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση