Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 13:26

Από φέτος το Δελφινάριο έχει αποκτήσει ένα νέο ηχητικό σύστημα, με το ολοκαίνουργιο RCF HDL 6-A να κρατάει τη μπαγκέτα…

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting ενημερωθήκαμε για την προμήθεια, μελέτη και εγκατάσταση του ηχητικού συστήματος στο δημοφιλές Δελφινάριο, όπου φέτος το καλοκαίρι ανέβηκε εκεί η εξαιρετικά δήμοφιλής παράσταση ‘Άλλος για Survivor’ του Μάρκου Σεφερλή. Το σύστημα είναι το ολοκαίνουργιο RCF HDL 6-A, ο βενιαμίν της οικογένειας D-Line της RCF που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρόσφατη έκθεση της Φρανφκούρτης τον προηγούμενο Απρίλιο.

Kariotis Audio & Lighting – Δελτίο τύπου
«H εταιρεία μας με την υποστήριξη της RCF ανέλαβε την ηχητική επένδυση του Δελφινάριου για τις ανάγκες των παραστάσεων του δημοφιλούς ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή και των συνεργατών του.
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, σε συνεργασία με τον Lucio Boiardi , τεχνικό μελετών της RCF.
Συνολικά  χρησιμοποιήθηκαν 12 καμπίνες HDL 6A ως Main System, 4 P3108 ως Front Fill, 4 ART 312 ως outfill and balcony, Processing DX 4008 RCF.
Επίσης χρησιμοποιήθηκαν 4 subs XTMLAS της Ιταλικής X-TREME με ενσωματωμένο processing delay. Το Δελφινάριο έχει χωρητικότητα 1600 και πλέον ατόμων’’.

RCF HDL 6-A: ο βενιαμίν της σειράς D Line 
Με την ευκαιρία της εγκατάστασης του συστήματος, ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το νέο HDL 6-A.
H RCF παρουσίασε το HDL 6-A τον προηγούμενο Απρίλιο (2017) με το σύστημα να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση ProLight+Sound της Φρανκφούρτης. Πρόκειται για τον βενιαμίν της line array σειράς D Line της RCF.

To HDL 6-A αποτελεί μια δίδρομο υλοποίηση 3 μεγαφώνων καθώς περιλαμβάνει δυο 6-ιντσα woofers νεοδυμίου της RCF και ένα HF compression driver που φορτίζονται από έναν κυματοδηγό 100°x10°.
Φυσικά ενσωματώνει 2 κανάλια class-D ενισχυτών με συνολικά αποθέματα ισχύος της τάξεως των 1400 watt, onboard DSP με τους νέους FiRPHASE αλγόριθμους για τη διαχείριση του crossover του phase correction του limiting και των διαφόρων κυκλωμάτων προστασίας που ενσωματώνει. Στο input board του κάθε ενισχυτή φιλοξενούνται XLR/jack balanced inputs, XLR output link, ρυθμιστικό στάθμης και επιλογέας (switchable) EQ Mode. Eπίσης μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο set-up ανάλογα με το είδος του venue, μέσω του αντίστοιχου μπουτόν για short ή long throw εφαρμογές.

Οσον αφορά τη μονάδα αναπαραγωγής υψηλών, η εταιρία χρησιμοποιεί το ND 340 compression driver που διαθέτει διάφραγμα τιτανίου, μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου και πηνίο φωνής διαμέτρου 1.7 ιντσών, με το crossover point να βρίσκεται στα 900 Hz. Δείτε εδώ όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HDL 6-A...

Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση